Dispositivos e acessórios
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
Preparação 15h
Total 15h 55min
12 portions
Ingredientes
Orange Ice Cream
-
milk200 g
-
double cream400 g
-
egg yolks4
-
caster sugar150 g
-
vanilla bean paste2 Tbsp
-
oranges finely grated zest and juice3
-
sunflower oil for greasing
Chocolate Sponge
-
self-raising flour110 g
-
cocoa powder60 g
-
light brown sugar220 g
-
fine sea salt1 pinch
-
large egg1
-
vanilla bean paste1 tsp
-
double cream100 g
-
sunflower oil50 g
-
water hot110 g
Finalisation
-
caster sugar270 g
-
egg whites (approx. 7 egg whites), room temperature250 g
-
cream of tartar⅛ tsp
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
196.3 mg
Proteína
7.3 g
Energia
2074.6 kJ /
495.8 kcal
Gordura
22.7 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
11.5 g
Hidratos de carbono
69.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ruby Bhogal
6 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24h
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9h
Geode Cake
4h
Raspberry Turnovers
2h
Grape and Cava Trifle
4h 30min
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Nenhuma avaliação
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
3h 30min
Mini Strawberry and Elderflower Mille Feuille
3h 30min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Nenhuma avaliação
Vanilla Ice Cream
12h
Sweet Pastry Tartlets
1h 45min
Peppermint Hot Chocolate Stirrers
2h 20min