Dispositivos e acessórios
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Preparação 5min
Total 15min
350 g
Ingredientes
-
roasted red peppers, preserved drained, cut in pieces100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice, freshly squeezed20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (opcional)2 dashes
-
unsalted butter diced130 g
-
paprikasmoked paprika1 tsp
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 350 g
Sódio
1457.8 mg
Proteína
11.2 g
Energia
5559.9 kJ /
1328.8 kcal
Gordura
140.1 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
75.1 g
Hidratos de carbono
11.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simple Ideas
201 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Thicken Mode
17 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mayonnaise
5min
Vanilla Custard
15min
Rum Babas
3h 45min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1h 45min
Soubise Sauce
30min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9h
Béchamel Sauce
15min
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3h 40min
Houmous
13h 30min
Baked Peaches with Meringue Topping
40min
Béchamel Sauce
15min
Apple Marinade
10min