Dispositivos e acessórios
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Preparação 5min
Total 15min
350 g
Ingredientes
-
roasted red peppers, preserved drained, cut in pieces100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice, freshly squeezed20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (opcional)2 dashes
-
unsalted butter diced130 g
-
paprikasmoked paprika1 tsp
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 350 g
Sódio
1457.8 mg
Proteína
11.2 g
Energia
5559.9 kJ /
1328.8 kcal
Gordura
140.1 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
75.1 g
Hidratos de carbono
11.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simple Ideas
201 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Thicken Mode
17 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Hollandaise Sauce
15min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25min
Sautéed Shallots (350 g)
25min
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1h 10min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Fresh Pasta Dough
1h
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8h 30min
Tiramisu Cheesecake - Cheesecake al tiramisu
11h 30min