Dispositivos e acessórios
Vegan Danish Pastries
Preparação 30min
Total 1h 15min
14 pieces
Ingredientes
Lemon Curd
-
caster sugar150 g
-
lemons thin peelings of skin only2
-
cornflour50 g
-
coconut cream200 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 6 lemons)175 g
-
yellow food colouring (opcional)4 drops
Finalisation
-
vegan butter diced (1-2 cm), then frozen250 g
-
00 flour plus extra for dusting250 g
-
water cold125 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
flaked almonds for garnishing
-
fresh blueberries for garnishing
-
fresh raspberries for garnishing
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
90.5 mg
Proteína
2.8 g
Energia
1075.7 kJ /
257.1 kcal
Gordura
14.3 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
29.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ruby Bhogal
6 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pizza Diavola
Nenhuma avaliação
Strawberry Lemonade Mimosa
10min
Brioche
8h
Shiitake Teriyaki Dippers
45min
Paneer tikka pizza
2h
Eggs in Falafel coating with yoghurt sauce
Nenhuma avaliação
Masala Cherry Tiffin
2h 30min
Egg Free Pasta
1h 35min
Helga's New Year Honey Cake
1h 15min
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8h 30min
Quince Torta
8h
Gut Immunity Shot
5min