Dispositivos e acessórios
The best ricotta gnocchi
Preparação 15min
Total 3h 45min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
ricotta drained400 g
-
"00" pasta flour or gluten free flour200 g
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
water1700 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
891 mg
Proteína
23.6 g
Energia
1818.3 kJ /
434.6 kcal
Gordura
18.7 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
11.7 g
Hidratos de carbono
41.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Macadamia chocolate cookies
45min
Spiralized sweet potato curry rosti
30min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Edna's lemon curd teacake
40min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Mushroom risotto
30min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1h