
Dispositivos e acessórios
Rosemary and thyme polenta chips
Preparação 5min
Total 1h
2 portions
Ingredientes
-
olive oil plus extra for greasing2 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped1 sprig
-
fresh thyme leaves only, finely chopped1 sprig
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta (cornmeal)100 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
butter for frying20 g
Nutrição por 1 portion
Energia
297.9 kcal /
1246.3 kJ
Proteína
3.7 g
Gordura
13.5 g
Hidratos de carbono
40.1 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
5.9 g
Sódio
162.6 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia