Dispositivos e acessórios
Rosemary and thyme polenta chips
Preparação 5min
Total 1h
2 portions
Ingredientes
-
olive oil plus extra for greasing2 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped1 sprig
-
fresh thyme leaves only, finely chopped1 sprig
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta (cornmeal)100 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
butter for frying20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
162.6 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1246.3 kJ /
297.9 kcal
Gordura
13.5 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
5.9 g
Hidratos de carbono
40.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sugar-free salted peanut butter fudge
2h 10min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1h
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Asparagus risotto
40min
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Falafel with beetroot hommus
20min
Gnocchi
1h 40min