Dispositivos e acessórios
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
Preparação 20min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
-
raw cashews250 g
-
filtered water500 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
paprika plus extra to sprinkle (optional)1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onions (approx. 540 g), cut into quarters3
-
garlic cloves3
-
potatoes peeled and cut in pieces that fit through feeder tube1200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
166.4 mg
Proteína
10.4 g
Energia
1468.1 kJ /
350.9 kcal
Gordura
17.8 g
Fibra
5.7 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
41.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cutter (using modes)
28 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vegan gravy
40min
Vegan bao sliders
1h 50min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Vegan parmesan shards
3h 55min
Kumara pie
1h 45min
Lentil Loaf
1h 10min
Pear berry cereal
10min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Spelt pastry
50min
Quick beetroot relish
40min
Vegan burgers
45min
Quick porridge
10min