
Versões compatíveis
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 250 g raw cashews
- 500 g filtered water
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 1 tsp paprika plus extra to sprinkle (optional)
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp nutritional yeast (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 3 brown onions (approx. 540 g), cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 1200 g potatoes peeled and cut in pieces that fit through feeder tube
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 350.9 kcal / 1468.1 kJ
- Proteína
- 10.4 g
- Gordura
- 17.8 g
- Hidratos de carbono
- 41.3 g
- Fibra
- 5.7 g
- Gordura saturada
- 3.1 g
- Sódio
- 166.4 mg
Receitas alternativas
Christmas Cake (Diabetes)
2h 45min
Banana and oatmeal energy bars
35min
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
1h 20min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55min
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Stretchy melty cheese
20min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Plant-based parmesan
5min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Vegan bao sliders
1h 50min
Mushroom and kale risotto
55min
Leek quiche
1h 20min