Versões compatíveis
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g fresh silverbeet (approx. 1 bunch), stalks removed, leaves cut into strips (2-3 cm)
- 200 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (1-2 mm)
- 4 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tsp sumac
- 2 star anise
- 1 tbsp soy sauce
- 2 tbsp avocado oil
- 500 g water
- 250 g vine-ripened cherry tomatoes
- 1 tbsp pumpkin seeds, to serve (optional)
- 1 tbsp sunflower seeds, to serve (optional)
- 4 eggs, fried, to serve
- ground black pepper, to season
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 980 kJ / 233.3 kcal
- Proteína
- 10.4 g
- Hidratos de carbono
- 5.1 g
- Gordura
- 18.5 g
- Gordura saturada
- 4.1 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sódio
- 575.8 mg
Receitas alternativas
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1u. 40min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10 min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 Std. 55 Min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Freekeh and broad bean salad
2u. 30min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4u. 35min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 Std.
Sichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min