Dispositivos e acessórios
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
macadamia nuts200 g
-
boiling water
-
water630 g
-
raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)12
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
freshly squeezed lime juice20 g
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
oranges segmented1 - 2
-
dukkah (see Tips)1 - 2 tbsp
-
ground black pepper to season
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
258.5 mg
Proteína
9.2 g
Energia
2320.5 kJ /
554.6 kcal
Gordura
45.1 g
Fibra
12.9 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
37.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9h 40min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Harissa yoghurt dressing
5min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Superfood salmon salad
1h 5min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Chimichurri
5min