
Versões compatíveis
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g macadamia nuts
- boiling water
- 630 g water
- 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g freshly squeezed lime juice
- 1 - 2 pinches sea salt plus extra to season
- 1 - 2 oranges segmented
- 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
- ground black pepper to season
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 554.6 kcal / 2320.5 kJ
- Proteína
- 9.2 g
- Gordura
- 45.1 g
- Hidratos de carbono
- 37.8 g
- Fibra
- 12.9 g
- Gordura saturada
- 7 g
- Sódio
- 258.5 mg
Receitas alternativas
Low carb gluten free lamb lasagne
1 h 40 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 h 35 min
Mixed grain risotto
1 h 25 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 h 10 min
One whole cauliflower
45 min
Black tahini and beetroot hommus
1 h 10 min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55 min
Eggplant and ricotta involtini
1 h 20 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 h
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 h 15 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 h