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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g dried adzuki beans (see Tips)
- 50 g dried chickpeas
- 1400 g water plus extra to soak
- 200 g brown basmati rice
- 100 g sweet potato cut into pieces (1 cm)
- 100 g pumpkin peeled (see Tips), cut into pieces (1 cm)
- 60 g cauliflower florets
- 1 carrot cut into pieces (1 cm)
- 60 g green beans trimmed and cut into pieces
- 1 zucchini trimmed and cut into pieces (1 cm)
- 1 medium onion (approx. 100 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli trimmed and cut into halves
- 25 g fresh ginger
- 45 g coconut oil
- 2 tsp ground turmeric
- 2 tsp cumin seeds
- 2 tsp coriander seeds
- 1 tsp fenugreek seeds
- 1 tsp mustard seeds
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- freshly squeezed lemon juice to serve
- 1 tbsp sultanas to serve
- 1 tbsp roasted cashews to serve
- fresh coriander leaves only, roughly chopped, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 476.6 kcal / 1994 kJ
- Proteína
- 13 g
- Gordura
- 15.6 g
- Hidratos de carbono
- 74.2 g
- Fibra
- 9.3 g
- Gordura saturada
- 10.5 g
- Sódio
- 62.6 mg
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