
Versões compatíveis
Cider-brined pork chops with apple dressing
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cider-brined pork chops
- 350 g alcoholic apple cider (see Tip)
- 30 g sea salt flakes
- 1 tbsp dried rosemary
- 1 tbsp dried sage
- 1 ½ tsp dried thyme
- ½ tsp ground black pepper
- 4 - 6 pork loin chops (approx. 350 g each)
- grapeseed oil for brushing
Apple dressing
- 1 Granny Smith apple peeled, cored and cut into quarters
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp pure maple syrup
- 90 g grapeseed oil
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 6 sprigs fresh chives cut into quarters
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 651.4 kcal / 2735.8 kJ
- Proteína
- 48.9 g
- Gordura
- 48.3 g
- Hidratos de carbono
- 6.3 g
- Fibra
- 0.9 g
- Gordura saturada
- 11.1 g
- Sódio
- 194.7 mg
Receitas alternativas
Chicken chasseur
1h 50min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Sweet and sour pork
40min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Meatballs in red pepper sauce
30min
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1h 25min