Versões compatíveis
Cider-brined pork chops with apple dressing
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cider-brined pork chops
- 350 g alcoholic apple cider (see Tip)
- 30 g sea salt flakes
- 1 tbsp dried rosemary
- 1 tbsp dried sage
- 1 ½ tsp dried thyme
- ½ tsp ground black pepper
- 4 - 6 pork loin chops (approx. 350 g each)
- grapeseed oil, for brushing
Apple dressing
- 1 Granny Smith apple, peeled, cored and cut into quarters
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp pure maple syrup
- 90 g grapeseed oil
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 6 sprigs fresh chives, cut into quarters
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2735.8 kJ / 651.4 kcal
- Proteína
- 48.9 g
- Hidratos de carbono
- 6.3 g
- Gordura
- 48.3 g
- Gordura saturada
- 11.1 g
- Fibra
- 0.9 g
- Sódio
- 194.7 mg
Receitas alternativas
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 Min
Prosciutto and basil egg cups
40 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 Min
Sweet and sour pork
40 Min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 Std. 5 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Bourbon pork ribs
5h 50min
BBQ chicken winglets
1 Std. 15 Min
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min