Dispositivos e acessórios
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
Preparação 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Strawberry Sorbet
-
caster sugar150 g
-
frozen strawberries500 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
ripe banana cut in pieces75 g
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple peeled, cut vertically in 4-6 wedges1
(approx. 200 g each), core removed -
fresh mint leaves for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2.7 mg
Proteína
0.9 g
Energia
667.9 kJ /
159.6 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
41.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Thai Tomyum Courgetti Soup
45min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30min
Lasagne-style Courgette Bake
2h 15min
Demo Recipe - Isaac
1h
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2h
Anchovy Breadcrumbs
5min
Habanero Salsa
10min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15min
Cheese Breadsticks with Mixed Greens Pesto
1h 30min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30min
Dairy-free Peppercorn Sauce
15min
Red Pepper and Tomato Soup
30min