Chicken Congee

Chicken Congee

4.8 19 avaliações
Preparação 15min
Total 1h 30min
4 portions

Ingredientes

Chicken
  • onions sliced (1 cm)
    80 g
  • chicken thighs, skinless, boneless cut in pieces (2 cm)
    350 g
  • water
    1000 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • garlic cloves to taste
    8 - 10
  • sesame oil
    20 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Congee
  • white long grain rice
    80 g
    jasmine rice
  • spring onions (opcional) finely chopped, for serving (see tip)

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 802.5 mg
Proteína 18.9 g
Energia 1007.2 kJ / 240.7 kcal
Gordura 8.9 g
Fibra 0.8 g
Gordura saturada 1.7 g
Hidratos de carbono 20.2 g

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