Dispositivos e acessórios
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
Preparação 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves (approx. 4 cloves)15 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
pak choi or other green vegetables, cut into strips (see Tip)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
340.2 mg
Proteína
1.4 g
Energia
203.3 kJ /
48.6 kcal
Gordura
3.9 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
2.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Curry Chicken
1 h
Stir-Fried Vegetables
15 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 h 25 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 h
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Tomato-egg soup
20 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min
Chicken Porridge
35 min