Dispositivos e acessórios
Vegan Bolognese
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
Vegan cheese substitute
-
raw cashew nuts85 g
-
nutritional yeast15 g
-
garlic powder2 pinches
-
salt½ tsp
Sauce
-
canned kidney bean (drained weight 255 g), drained1 can
-
olive oil20 g
-
garlic clove1
-
English celery stalks cut in pieces100 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
onion cut in eighths1
-
100 g waterwhite wine, dry (vegan)100 g
-
canned chopped tomato (400 g)1 can
-
tomato purée50 g
-
ground cumin½ tsp
-
dried thyme1 tsp
-
dried rosemary1 tsp
-
ground smoked paprika½ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
14.2 g
Energia
1521.1 kJ /
363.6 kcal
Gordura
15.6 g
Fibra
10.5 g
Hidratos de carbono
40.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We Celebrate our Uniqueness
19 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chinese Tea Eggs
1h
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30min
Chocolate Chip Cookies
50min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Chilli Oil
1h 25min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40min
Virgin Coconut Oil Chocolate
2h 10min
Black Bean Pig's Tail Soup
2h 20min
Collagen Soup Broth
8h 25min
Orange Sponge Cake
1h
Old Cucumber Soup
Nenhuma avaliação
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min