Dispositivos e acessórios
Tunesische Chorba
Preparação 10min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
-
ui doormidden gesneden1
-
knoflookteentjes2
-
verse koriander met stengels (waarvan 4 gehakt)14 takjes
-
olijfolie20 g
-
karwij, gemalen1 afgestreken tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 afgestreken tl
-
Ras el Hanout1 afgestreken tl
-
kippenborstfilet in reepjes gesneden200 g
-
tomaat gesneden in dobbelstenen1
-
tomatenpuree30 g
-
zout½ tl
-
water800 g
-
gerstgriesmeel tchicha type (zie tips)250 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt200 g
-
citroensap (opcional)10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
471 mg
Proteína
31 g
Energia
2705 kJ /
638.8 kcal
Gordura
8.3 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
104.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ramadan
20 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gozleme
1h 40min
Mediterrane groentepasta
Nenhuma avaliação
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Geode cake
Nenhuma avaliação
Avocadosap met dadels
5min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Champignon en spinazie lasagne
Nenhuma avaliação
Gebakken buns
Nenhuma avaliação
Penne met mosselen
1h 5min
Geluksbal-raketspiezen
Nenhuma avaliação
Batbout met kaas
30min
Harira
7h