Dispositivos e acessórios
Harira
Preparação 15min
Total 7h
6 porties
Ingredientes
-
kikkererwten wit, gedroogd100 g
-
water1350 g
-
bloem20 g
-
tomatenpuree30 g
-
tomaten doormidden gesneden350 g
-
ui doormidden gesneden80 g
-
knoflookteentje1
-
verse koriander met stengels4 takjes
-
verse peterselie met stengels4 takjes
-
selder in stukken gesneden100 g
-
300 g rundvlees, (schenkel of karbonade), in kleine stukjes gesneden (1 x 1 cm)lamsvlees (opcional) (schouder), in kleine stukjes gesneden (1 x 1 cm)300 g
-
Ras el Hanout of kruidenmix2 tl
-
zout1 el
-
groene linzen, gedroogd100 g
-
citroensap1 el
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
18 g
Energia
910 kJ /
217 kcal
Gordura
5 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ramadan
20 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gozleme
1h 40min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Nenhuma avaliação
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Nenhuma avaliação
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nenhuma avaliação
Geode cake
Nenhuma avaliação
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Avocadosap met dadels
5min
Muntthee
25min
Tunesische Chorba
45min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Ezogelin Soep
1h 5min
Batbout met kaas
30min