Dispositivos e acessórios
Dim sum 'Shao mai'
Preparação 1h 25min
Total 2h
40 pieces
Ingredientes
-
carrot10 g
Shao mai dough
-
water50 g
-
flour180 g
-
egg1
Filling
-
pork belly meat with its fat, boneless, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)15 - 20 g
-
fresh ginger (opcional) thinly sliced5 - 10 g
-
raw prawns, peeled fresh or frozen270 g
-
sugar1 tbsp
-
light sesame oil (30 g, see tip)2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
oil for greasing
-
flour for dusting
-
water500 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Proteína
3 g
Energia
240 kJ /
57 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Dim Sum 'Shao Mai'
2h
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Nenhuma avaliação
Beef Sukiyaki
Nenhuma avaliação
Prawn Chive Dumplings
1h 30min
Skirt Steak Spiralized Salad
Nenhuma avaliação
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Nenhuma avaliação
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Green tea ice cream (TM6 only)
24h 30min
Steamed Siew Mai
5h
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3h