![Steamed cabbage and pork dumplings Steamed cabbage and pork dumplings](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C3F456A6-5C5E-4D39-9F70-273CBAA3C417/Derivates/F6E11C40-9324-46D1-9FF1-E6E5944C8552.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dumpling wrappers
- 1 tbsp oil, plus extra for greasing
- 150 g water, plus extra as needed
- 300 g flour, plus extra for dusting
- ¼ tsp salt
Filling and dumplings
- 400 g white cabbage leaves, cut in pieces
- 1 ½ tsp salt
- 350 g pork mince
- 530 g water
- 20 g soy sauce
-
10
g rice wine
ou 10 g sake - ½ tsp sugar
- ½ tsp ground pepper
- 1 tbsp light sesame oil (15 g)
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 318 kJ / 76 kcal
- Proteína
- 3 g
- Hidratos de carbono
- 7 g
- Gordura
- 4 g
- Fibra
- 0.5 g
Receitas alternativas
Buddha's Delight
55 Min
Olive Vegetable Rice
1 Std. 5 Min
Boiled eggs
20 Min
Stir Fried Potato Shreds
Nenhuma avaliação
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2h 10 min
Grah i Varivah (Bean Soup)
2h
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1 godz. 30 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 Std. 35 Min
Baguette
3h 45min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 Std.