![Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7A38744D-D905-410C-84CB-CE10DA2FE304/Derivates/70E92083-7DEF-4B60-B23B-929B55571C74.jpg)
Versões compatíveis
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 - 250 g Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)
- water, warm, for soaking
- 70 g garlic cloves
- 40 g oil
- ½ tsp salt (opcional)
- ¼ tsp ground white pepper
- 35 g sugar
- 40 g soy sauce
-
20
g rice wine
ou 20 g white wine - 700 g water
- 200 - 250 g raw prawns, medium size, peeled and deveined
- 200 g flat green beans
- 50 g spring onions, diced (3 mm) or curled (see tip), to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1832 kJ / 438 kcal
- Proteína
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 66 g
- Gordura
- 11 g
- Fibra
- 2.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Rice cake with sweet azuki bean paste
8h 30min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25h 10min
Chorizo and squid stew (TM5)
5 Std. 30 Min
Mantou Buns with Soya Milk (TM5 Metric)
1 Std. 35 Min
Braised Trotters
1u. 10min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Chicken ball kebabs with rice
1u. 40min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1 Std. 35 Min
Lemonade
5 min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 Min
New England Clam Chowder
45min
Summer seafood soup
45min