Dispositivos e acessórios
Apples with cider sabayon sauce
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Steamed apples
-
apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled4
-
lemon juice (25 g)2 - 3 tbsp
-
water500 g
Cider sabayon sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry cider160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
969 kJ /
232 kcal
Gordura
6 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 Std.
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40 Min
Turmeric Green Tea
20 Min
Mango Sorbet
5 Min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 Std. 30 Min
Guinean prawns
25 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Duck foie gras
24 Std.
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Temaki Sushi
1 Std.
Chocolate Porter Brownies
45 Min