Dispositivos e acessórios
Apples with cider sabayon sauce
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Steamed apples
-
apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled4
-
lemon juice (25 g)2 - 3 tbsp
-
water500 g
Cider sabayon sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry cider160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
969 kJ /
232 kcal
Gordura
6 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Hot Toddy
10min
Cheesecakes in jars
4h
Steamed wholemeal bread
2h
Meat Stock Paste
Nenhuma avaliação
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20min
Pumpkin Spice Mix
5min
Saskatoon Berry Jam
35min
Green Mole Chicken
1h
Non Stick Paste
5min
Steamed Carrot Cake
1h 35min
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
15h 15min
Apple punch
30min