Dispositivos e acessórios
Maple-Dijon Vinaigrette
Preparação 5min
Total 15min
200 g
Ingredientes
-
shallots peeled and halved100 g
-
garlic clove small1
-
olive oil divided100 g
-
white balsamic vinegar10 g
-
sherry vinegar10 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard30 g
-
maple syrup, pure45 g
-
salt¼ tsp
-
black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 200 g
Sódio
450.7 mg
Proteína
3.9 g
Energia
4641.6 kJ /
1109.4 kcal
Gordura
100.2 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
13.9 g
Hidratos de carbono
52.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Salad Dressings
5 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Asian Vinaigrette
5min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Green Olive Dip
10min
Layered bread
2h 30min
Veal in tuna sauce
13h
Italian Salad Dressing
5min
Asparagus and potatoes with hollandaise
50min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20min
Avocado and Basil Dressing
10min
Warm Spinach and Artichoke Dip
20min
Spinach and Artichoke Dip
20min