Dispositivos e acessórios
Egg and Onion
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
water1000 g
-
medium eggs6
-
spring onions cut in pieces (approx. 1 cm)40 g
-
mayonnaise to taste60 - 80 g
-
fresh chives finely chopped5 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
paprika1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
531.1 mg
Proteína
11.3 g
Energia
991 kJ /
236.9 kcal
Gordura
20.2 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
1.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Friday Night Dinners
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Meatballs and Potatoes with Almond Sauce
1h
Chicken Curry (Filipino Style)
35min
Alcohol-free Berry Mojito
5min
Lemonade
5min
Chicken adobo
30min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3h 10min
Dairy-free Peppercorn Sauce
15min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min
Big Mac Style Wraps
40min
Chicken Afritada
30min