Dispositivos e acessórios
Egg and Onion
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
water1000 g
-
medium eggs6
-
spring onions cut in pieces (approx. 1 cm)40 g
-
mayonnaise to taste60 - 80 g
-
fresh chives finely chopped5 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
paprika1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
531.1 mg
Proteína
11.3 g
Energia
991 kJ /
236.9 kcal
Gordura
20.2 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
1.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Friday Night Dinners
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Menu: Pasta and Meatballs in Chorizo Sauce; Cinnamon Caramel Apples
1h
Pears in Orange Syrup
30min
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Oreo® Ice Cream
8h 30min
Linguine with Bacon and Prawns
35min
Seafood Soup
Nenhuma avaliação
Sambal Petai Fried Mee
20min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1h 20min
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min