Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Glazed Cauliflower Florets
- 1 cauliflower (approx. 850-900 g), cut in small florets and stalk cut in small pieces
- 2 Tbsp vegetable oil
- 1 garlic clove
- 50 g agave syrup
- 25 g soy sauce
- 35 g water
-
10
g sriracha sauce
ou chilli sauce, any type - 5 g cornflour
Cauliflower Cream Soup
- 80 g onions, quartered
- 100 g potatoes, cut in pieces
- 700 g water
- 200 g whipping cream
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1424 kJ / 339 kcal
- Proteína
- 9 g
- Hidratos de carbono
- 24 g
- Gordura
- 21 g
- Gordura saturada
- 9 g
- Fibra
- 7.1 g
- Sódio
- 1471 mg
Receitas alternativas
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Irish Potato Soup
35 Min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 Min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 Min
Baby-friendly Smoked Salmon Spread
10 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Minestrone, Pork Roll with Vegetables, Steamed Raspberry Puddings, Berry Muffins
1 Std. 40 Min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 Min
Watercress and Oat Soup
35 Min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 Min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 Min