Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Glazed Cauliflower Florets
- 1 cauliflower (approx. 850-900 g), cut in small florets and stalk cut in small pieces
- 2 Tbsp vegetable oil
- 1 garlic clove
- 50 g agave syrup
- 25 g soy sauce
- 35 g water
-
10
g sriracha sauce
ou chilli sauce, any type - 5 g cornflour
Cauliflower Cream Soup
- 80 g onions, quartered
- 100 g potatoes, cut in pieces
- 700 g water
- 200 g whipping cream
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1424 kJ / 339 kcal
- Proteína
- 9 g
- Hidratos de carbono
- 24 g
- Gordura
- 21 g
- Gordura saturada
- 9 g
- Fibra
- 7.1 g
- Sódio
- 1471 mg
Receitas alternativas
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Broccoli and stilton soup
30 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Potato Soup with Parsley Pesto
30 min
Greek Fava dip
50min
Creamy Pea Soup
40 min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35min
Onion Soup
1h
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Porcini Mushroom Risotto
35min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min