Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets

Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets

3.9 22 avaliações
Preparação 20min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

Glazed Cauliflower Florets
  • cauliflower (approx. 850-900 g), cut in small florets and stalk cut in small pieces
    1
  • vegetable oil
    2 Tbsp
  • garlic clove
    1
  • agave syrup
    50 g
  • soy sauce
    25 g
  • water
    35 g
  • sriracha sauce
    10 g
    chilli sauce, any type
  • cornflour
    5 g
Cauliflower Cream Soup
  • onions quartered
    80 g
  • potatoes cut in pieces
    100 g
  • water
    700 g
  • whipping cream
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 1471 mg
Proteína 9 g
Energia 1424 kJ / 339 kcal
Gordura 21 g
Fibra 7.1 g
Gordura saturada 9 g
Hidratos de carbono 24 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...