Versões compatíveis
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 750 g sunflower oil
- 500 g floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces that fit through feeder
- 4 medium eggs
- 1 tsp white wine vinegar
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¾ tsp ground black pepper
- 15 g fresh dill, cut in pieces
- malt vinegar, to taste
- 4 white fish fillets, skinless (e.g. haddock, pollock, cod, approx. 200 g each)
- 200 g anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
- 4 processed cheese slices
- 4 brioche burger buns
- tomato ketchup, for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 5855.7 kJ / 1399.6 kcal
- Proteína
- 53.6 g
- Hidratos de carbono
- 73.1 g
- Gordura
- 100.5 g
- Gordura saturada
- 15.5 g
- Fibra
- 5.5 g
- Sódio
- 1525.6 mg
Receitas alternativas
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Pasta alla Nerano
40min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM6)
35 Min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1h 10min
Elderflower Basil Gin Fizz
10 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Espresso Martini
5 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min