Versões compatíveis
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 750 g sunflower oil
- 500 g floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces that fit through feeder
- 4 medium eggs
- 1 tsp white wine vinegar
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¾ tsp ground black pepper
- 15 g fresh dill, cut in pieces
- malt vinegar, to taste
- 4 white fish fillets, skinless (e.g. haddock, pollock, cod, approx. 200 g each)
- 200 g anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
- 4 processed cheese slices
- 4 brioche burger buns
- tomato ketchup, for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 5855.7 kJ / 1399.6 kcal
- Proteína
- 53.6 g
- Hidratos de carbono
- 73.1 g
- Gordura
- 100.5 g
- Gordura saturada
- 15.5 g
- Fibra
- 5.5 g
- Sódio
- 1525.6 mg
Receitas alternativas
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15 min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 Min
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1h 10min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min
Spanish Tortilla
1h
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
Christmas Dinner Sausage Rolls
1h 10min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 Min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 Min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min
"Marry me" chicken pasta
30 Min