Versões compatíveis
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Stuffing Mixture
- 50 g white bread
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 bunch fresh parsley, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Chicken, Vegetables and Rice
- 1250 g water
- 200 g basmati rice
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 1 tsp cumin seeds
- 3 chicken breasts, butterflied and flattened to an even thickness (approx. 1 cm) (see tip)
- 6 slices Parma ham (1 pack, approx. 80 g)
- 400 g courgettes, peeled in ribbons (approx. 2 courgettes)
- 200 g carrots, peeled in ribbons (approx. 2 carrots)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2663.7 kJ / 636.6 kcal
- Proteína
- 45.2 g
- Hidratos de carbono
- 57.3 g
- Gordura
- 24.5 g
- Gordura saturada
- 10.3 g
- Fibra
- 4.6 g
- Sódio
- 1321.7 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1h
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4h 20min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM6)
10 min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Orange Dyed Eggs
55min
Jam Sandwich Biscuits
2h 15min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2h
Portuguese-style Crème Brûlée
25 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min