Dispositivos e acessórios
Mint béarnaise
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
fresh mint leaves and stalks4 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
252.8 mg
Proteína
3.4 g
Energia
1628.5 kJ /
389.2 kcal
Gordura
40.2 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
24.5 g
Hidratos de carbono
4.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Ham and Leek Pies
1h 50min
Little Mug Gingerbread Houses
5h 30min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
40min
French Onion Soup
1h
NZ mustard sauce
15min
Liver cake
1h 50min
Chicken and port pâté
1h 30min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2h 15min
Boston baked beans
30h 45min
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2h 15min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Leek and potato soup with crispy smoked ham
40min