Dispositivos e acessórios
Mint béarnaise
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
fresh mint leaves and stalks4 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
252.8 mg
Proteína
3.4 g
Energia
1628.5 kJ /
389.2 kcal
Gordura
40.2 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
24.5 g
Hidratos de carbono
4.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Quick fruit cake
2h
Cornbread
Nenhuma avaliação
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min
Lace Cookies with Nutella
30min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2h 40min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
55min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Amarena cherry ice cream
8h 10min
Pears in orange syrup
45min
Roasted fennel dip
35min
Mexican corn salad
25min
Dubai pistachio tiramisu
8h