Dispositivos e acessórios
Black garlic and onion jam
Preparação 10min
Total 55min
20 g
Ingredientes
-
olive oil20 g
-
red onion cut into wedges500 g
-
black garlic cloves roughly chopped10
-
dark brown sugar200 g
-
black salt flakes (see Tips)1 tsp
-
balsamic vinegar200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 20 g
Sódio
1303.1 mg
Proteína
22.1 g
Energia
6989 kJ /
1670.4 kcal
Gordura
21.5 g
Fibra
13.5 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
356.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Black limited edition Thermomix®
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brandy custard (TM6)
15min
Hollandaise
15min
Rum and raisin ice cream
24h 10min
Lemon curd
20min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Peeled Garlic
5min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Pear and ginger paste
26h 25min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Whipped egg whites
10min
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
1h 25min
Caramelised red onion chutney
24h