Dispositivos e acessórios
Black garlic and onion jam
Preparação 10min
Total 55min
20 g
Ingredientes
-
olive oil20 g
-
red onion cut into wedges500 g
-
black garlic cloves roughly chopped10
-
dark brown sugar200 g
-
black salt flakes (see Tips)1 tsp
-
balsamic vinegar200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 20 g
Sódio
1303.1 mg
Proteína
22.1 g
Energia
6989 kJ /
1670.4 kcal
Gordura
21.5 g
Fibra
13.5 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
356.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Black limited edition Thermomix®
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Lemon caper butter
10min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25min
Pear and ginger paste
26h 25min
Black Garlic and Onion Jam
55min
Honeycomb
1h 30min
Salted caramel ice cream
14h
Burnt orange marmalade
14h 20min
Freeform basic bread
1h 35min