Dispositivos e acessórios
Marbled meringue gateau
Preparação 30min
Total 2h 35min
8 portions
Ingredientes
Meringue
-
white sugar240 g
-
egg whites (approx. 180 g), room temperature6
-
cream of tartar1 pinch
Chocolate cream
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces180 g
-
water50 g
-
thickened cream (see Tips)600 g
Assembly
-
fresh cherries to serve
-
Dutch cocoa powder to sprinkle
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
66.4 mg
Proteína
5.5 g
Energia
2174.7 kJ /
519.8 kcal
Gordura
37.4 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
22.8 g
Hidratos de carbono
42.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Classic lemon tart
3h 10min
Ginger fluff
50min
Steamed Chocolate Flan Cake
7h
Pina colada mocktail
5min
Macadamia chocolate cookies
45min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1h
Stout Brownies
45min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Traditional Apple pie
1h 30min
Blackberry Bramble
5min