Dispositivos e acessórios
Marbled meringue gateau
Preparação 30min
Total 2h 35min
8 portions
Ingredientes
Meringue
-
white sugar240 g
-
egg whites (approx. 180 g), room temperature6
-
cream of tartar1 pinch
Chocolate cream
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces180 g
-
water50 g
-
thickened cream (see Tips)600 g
Assembly
-
fresh cherries to serve
-
Dutch cocoa powder to sprinkle
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
66.4 mg
Proteína
5.5 g
Energia
2174.7 kJ /
519.8 kcal
Gordura
37.4 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
22.8 g
Hidratos de carbono
42.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brandy snaps
30min
Salted Caramel Ice Cream
14h
Tempered Chocolate
40min
Tempered chocolate
40min
Tandoori chicken pizza
1h 30min
Meringue Easter Nests
3h 20min
Red Velvet Cookies
3h
Waffle cones
35min
Tamarind millionaire's shortbread
50min
Banana Ice Cream (Nice Cream)
5min
Steamed Chocolate Lava Cakes
2h 55min
Lemon meringue ice-cream cake
13h 15min