Dispositivos e acessórios
Hazelnut meringue roulade
Preparação 20min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
hazelnuts roasted and skins removed100 g
-
egg whites4
-
cream of tartar1 pinch
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
canned mandarin segments drained310 g
-
dark chocolate (gluten free), broken into pieces60 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
62.1 mg
Proteína
7.5 g
Energia
2090.3 kJ /
497.7 kcal
Gordura
32.5 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
14.6 g
Hidratos de carbono
45.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brown sugar spice rub
5min
British spice rub
5min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
Honey crème caramels
25h 55min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Hazelnut torte
3h 15min
Spiced cherry brioche wreath
2h 20min
Chocolate and anise fruit bark
2h 20min
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Strawberry and meringue semifreddo
12h 15min