Dispositivos e acessórios
Hazelnut meringue roulade
Preparação 20min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
hazelnuts roasted and skins removed100 g
-
egg whites4
-
cream of tartar1 pinch
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
canned mandarin segments drained310 g
-
dark chocolate (gluten free), broken into pieces60 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
62.1 mg
Proteína
7.5 g
Energia
2090.3 kJ /
497.7 kcal
Gordura
32.5 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
14.6 g
Hidratos de carbono
45.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Almond addiction
1h
Beef tapenade crostini
1h 40min
Mulled cider sorbet
5h 15min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Chocolate fondants
30min
Meringues
5h
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
Almond and pear tart
40min
Almond Tuiles
1h 30min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min