Dispositivos e acessórios
Mini Jamaican style ginger bundts
Preparação 10min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
crystallised ginger20 g
-
unsalted butter plus extra to grease65 g
-
dark brown sugar65 g
-
golden syrup plus 1 tbsp to brush70 g
-
treacle50 g
-
self-raising flour plus extra to dust125 g
-
ground ginger½ tbsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
mixed spice½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
full cream milk120 g
-
egg1
-
boiling water2 tbsp
-
icing sugar to dust
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
386.5 mg
Proteína
4.5 g
Energia
1248.9 kJ /
298.5 kcal
Gordura
10.6 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
6.1 g
Hidratos de carbono
45.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mini cakes
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Walnut and coffee cream muffin
55min
Peach and custard cream muffins
50min
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Edna's lemon curd teacake
40min
Walnut cake with coffee frosting
1h 10min
Jamaican style ginger cake
1h 20min
Cheese and bacon scones
35min
Best lemon drizzle cake
35min
Ginger slice
1h 35min
Ginger fluff
50min
Better banana cake
45min