Dispositivos e acessórios
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
Fruit and nut caramel crunch
-
dried apricots (see Tips)50 g
-
shelled salted pistachio nuts (see Tips)50 g
-
raw sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
water1070 g
-
white vinegar50 g
Brie board
-
triple cream brie rind removed, then bring to room temperature400 g
-
fresh figs cut into thick wedges (see Tips)2
-
prosciutto90 g
-
micro herbs
-
crackers or bread of choice (see Tips)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
843.4 mg
Proteína
20.2 g
Energia
2101.5 kJ /
502.3 kcal
Gordura
23.6 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
12.5 g
Hidratos de carbono
54.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Raspberry and basil sangria
40min
Cheesy roasted vegetable muffins
Nenhuma avaliação
Bannofee Muffin
45min
Shichimi togarashi seasoning
1h 10min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min
Camembert with Cranberries and Almonds
30min
Blue Cheese Dressing
10min
NZ mustard sauce
15min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1h 10min
Pears in orange syrup
45min
Apple and spice shrub
48h 35min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10min