Dispositivos e acessórios
Quick herb paste
Preparação 10min
Total 10min
180 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to cover100 g
-
mixed fresh herbs (see Tips)60 g
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 180 g
Sódio
1920 mg
Proteína
6.6 g
Energia
4485.5 kJ /
1072.1 kcal
Gordura
103.5 g
Fibra
22.9 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
43.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Spicy cauliflower soup
20min
Hommus
15min
Five seed bread
1h 50min
Coconut Yoghurt
19h 15min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Celery leaf gremolata
5min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Satay sauce
15min
Smashed pea and bean dip
30min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1h 30min