![Boulangère potatoes Boulangère potatoes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/49636ab8ff1baa14e2f4d946a3c58d02/Derivates/3e85cd01914840b7ae7ff6ab75be100670d4e51e.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g water
- 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
- 1200 g Royal Blue potatoes, peeled and cut into pieces that fit through feeder tube
- 2 brown onions, cut into halves
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 tbsp unsalted butter, cut in small pieces
- 20 fresh sage, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 623 kJ / 148.9 kcal
- Proteína
- 4.7 g
- Hidratos de carbono
- 24.8 g
- Gordura
- 4 g
- Gordura saturada
- 2.4 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sódio
- 79.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Cheese and bacon scones
35 min
Lemonade scones
25 min
Easy marshmallows
4h 25min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Freeform bread with filling
1 Std. 35 Min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2h 15 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Creamy beef curry
1h 15 min
Low waste chicken lasagne
1 Std. 30 Min
Traditional sausage rolls
50 min
Better banana cake
45 min
Vegemite® and cheese scrolls
1 Std. 35 Min