Dispositivos e acessórios
Shellfish Nage with Champagne
Preparação 30min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
-
shallot (approx. 1 small shallot), halved40 g
-
white sparkling wine, (e.g. Cava, Prosecco)Champagne300 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded800 g
-
unsalted butter plus 45 g diced1 Tbsp
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined300 g
-
small scallops12
-
plain flour plus extra for dusting25 g
-
double cream250 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
lemon juice1 Tbsp
-
puff pastry (see tip)250 g
-
medium egg beaten1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2010.3 mg
Proteína
43.3 g
Energia
5306.5 kJ /
1275 kcal
Gordura
3.3 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
57.3 g
Hidratos de carbono
65.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
140 Years: Celebrating with Bubbles
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Lebanese Lamb Puff Pastry Tart
1 godz.
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 min
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Brak ocen
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Vanilla White Wine Pears with Almond Crumble
1 godz.
Duck and Pork Terrine
52 godz.
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 godz. 30 min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min
Seafood Risotto
40 min