Dispositivos e acessórios
Leftover Chicken Kimchi Salad
Preparação 15min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic cloves2
-
honey30 g
-
soy sauce30 g
-
sesame oil20 g
-
white wine vinegar45 g
-
Chinese cabbage sliced (1 cm)200 g
-
200 g iceberg lettuce, sliced (1 cm)cos lettuce sliced (1 cm)200 g
-
kimchi drained (see tip)100 g
-
roast chicken leftover, shredded or sliced in 1 cm pieces300 g
-
spring onions thinly sliced2 Tbsp
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
572.8 mg
Proteína
21.1 g
Energia
1166.7 kJ /
278.9 kcal
Gordura
16.5 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
11.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nourish Your Gut
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8h
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3h
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
30min
Thai Cucumber Salad
15min
Zesty Green Goddess Power Salad
20min
Lamb Meatballs
45min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Broccoli and Apple Salad
5min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min