Dispositivos e acessórios
Zeevruchtenrijst
Preparação 15min
Total 1h 5min
12 porties
Ingredientes
-
venussschelpen, vers, schoongemaakt500 g
-
verse kokkels500 g
-
zout5 tl
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
verse koriander20 g
-
water plus extra om de rijst te weken en te koken.1500 g
-
witte wijn100 g
-
rauwe gepelde langoustines (ongeveer 500 g)6 - 8
-
garnalen, klein, ongepeld1000 g
-
uien gehalveerd300 g
-
knoflookteentjes2
-
verse peterselie blaadjes alleen10 g
-
olijfolie50 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
chillipeper, vers in dunne plakjes gesneden1
-
rode paprika gesneden300 g
-
rijst600 g
-
gedroogde laurierbladeren2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1910.4 mg
Proteína
35.9 g
Energia
1845.2 kJ /
441 kcal
Gordura
7.7 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
53 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
140 jaar Vorwerk
16 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Nenhuma avaliação
Champagne gelei
Nenhuma avaliação
Gorgonzola spread
Nenhuma avaliação
Mini panettone
Nenhuma avaliação
Vleesballetjes met parelrijst
Nenhuma avaliação
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Béarnaisesaus
Nenhuma avaliação
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Gegratineerde coquilles
25min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min