Dispositivos e acessórios
Ghee Roasted Chicken
Preparação 15min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
chicken thighs, with skin and bone cut in pieces (4 cm x 4 cm)500 g
-
dried chillies5
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds2 tsp
-
black peppercorns1 tbsp
-
fennel seeds1 tsp
-
garlic cloves5
-
fresh ginger sliced15 g
-
tamarind paste seedless2 tsp
-
water5 tbsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
yogurt3 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
onion cut in quarter1
-
ghee60 g
-
curry leaves deveined2 sprigs
-
jaggery sugar2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
218 mg
Proteína
24 g
Energia
1965 kJ /
470 kcal
Gordura
34 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Deepavali Festive Delights
16 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1h 30min
Malabar Prawn Curry
1h 25min
Ghee Rice
1h 15min
Biryani-style rice
1h 5min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
Prawn Biryani
1h 15min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Curry Mee
30min
Nyonya Chicken Rendang
45min