Dispositivos e acessórios
Spanish Rice
Preparação 5min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
parboiled rice285 g
-
frozen peas and carrots mix60 g
-
tomato sauce85 g
-
vegetable stock570 g
-
salt1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
olive oil30 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
490.1 mg
Proteína
3.9 g
Energia
1085.2 kJ /
259.4 kcal
Gordura
8.9 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
40.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rice Done Right!
7 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1h
Tomato Soup with Grilled Cheese
40min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Spanish Rice
35min
Shrimp and Crab Stack
25min
Grated Carrot Salad
10min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Avocado Tuna Salad
5min
Tomato and Feta Pasta
50min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1h
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1h
Hot Dogs in a Blanket
1h 40min