Dispositivos e acessórios
Spanish Rice
Preparação 5min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
parboiled rice285 g
-
frozen peas and carrots mix60 g
-
tomato sauce85 g
-
vegetable stock570 g
-
salt1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
olive oil30 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
490.1 mg
Proteína
3.9 g
Energia
1085.2 kJ /
259.4 kcal
Gordura
8.9 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
40.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rice Done Right!
7 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Blueberry Coffee Cake
1h
Potato Curry Soup
35min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Spanish Rice
35min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1h
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Potatoes with Bacon and Hash
2h 15min
Acadian Chicken Fricot
1h 30min
Lemon Orzo
40min
Meat Sauce
1h 45min