Dispositivos e acessórios
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
Preparação 25min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Stuffed Peppers with Rice
-
onions halved70 g
-
garlic clove (opcional)1
-
ground beef225 - 340 g
-
white bread cut into pieces2 slices
-
mustard30 g
-
salt½ tsp
-
paprika, sweet1 tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
large egg1
-
mixed bell peppers, red, yellow, orange4
-
water1220 g
-
2 vegetable stock cubesvegetable stock paste2 heaped tsp
-
white basmati rice225 g
-
unsalted butter cut into pieces45 g
-
all-purpose flour45 g
Tomato Sauce
-
crushed tomatoes (approx. 425 g)1 can
-
tomato purée (concentrate)60 g
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
sugar1 tsp
-
lemon juice1 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1106.3 mg
Proteína
50.4 g
Energia
5400.7 kJ /
1290.8 kcal
Gordura
32.5 g
Fibra
75.8 g
Gordura saturada
14.5 g
Hidratos de carbono
252.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Road Trip - Travelling with Thermomix
15 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Turkey burgers
1h 25min
Chicken Enchiladas
40min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Yellow rice with chicken
40min
Beef Stroganoff
45min
Lentil and spinach soup
50min
Greek Style Pork Stew
1h
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
45min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Seafood rice
1h 15min
Tomato and bacon spaghetti
35min
Orange Herb Chicken and Rice
50min