Dispositivos e acessórios
Sumac-spiced Houmous
Preparação 5min
Total 5min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
tahini40 g
-
olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
sumac plus extra for sprinkling3 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
287 mg
Proteína
4.1 g
Energia
789.6 kJ /
188.7 kcal
Gordura
14.7 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
11.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant-based Around the World
15 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1h 15min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Best Basic Houmous
5min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1h 25min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min
Red Pepper and Tomato Soup
30min