
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Noodles
- 1135 g water
- 225 g rice stick noodle, flat
- vegetable oil to toss
Pho
- 225 g onions cut into thin wedges
- 1 tsp black peppercorn
- 60 g ginger, fresh cut into pieces
-
1
lemon grass, fresh white part only, cut into pieces
ou 2 - 3 tsp lemon grass, paste white part only, cut into pieces - 1 cinnamon stick
- 1 tsp coriander seed
- 1 tsp fennel seed, dried
- 1 - 2 star anise
- 3 clove
- ¼ tsp salt
- 60 g fish sauce
- 45 g soy sauce
- 30 g lime juice
- 1450 g water
- 450 g chicken breast fillet, skinless thinly sliced
- 115 g soybean sprout, fresh
- 2 green onions thinly sliced
- ½ bunch cilantro, fresh
- ½ bunch mint leave, fresh
- 4 sprigs Thai basil, fresh leaves only
-
1 - 2
red chilli, long deseeded (if preferred) and cut into thin slices, to serve
ou 1 - 2 jalapeño chilli, canned deseeded (if preferred) and cut into thin slices, to serve - 1 lime cut into wedges, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 470 kcal / 1966.5 kJ
- Proteína
- 36.9 g
- Gordura
- 6.9 g
- Hidratos de carbono
- 67.6 g
- Fibra
- 6.6 g
- Gordura saturada
- 1.2 g
- Sódio
- 2039.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Lemon glaze madeleines
24h 30min
Grilled seafood charcuterie board
1h 20min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4h 20min
Shrikhand (flavoured hung yoghurt)
12h 15min
Chilli crab with coconut rice and sambal (TM6, Mark LaBrooy)
1h 30min
Amritsari dal
26h
Pork Adobo
55min