
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g spring onions roughly chopped
- 15 g fresh ginger root sliced (2 mm)
- 1 ½ garlic cloves
- 60 g carrots cut in pieces
- 50 g celery stalk cut in pieces
- 20 g oil
-
200
g beef mince
ou 200 g pork mince - 1 tbsp fermented soybeans (opcional)
- ½ - 1 tsp ground Sichuan pepper
- 25 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing rice wine
- 400 g canned tomatoes
- ½ - ¾ tsp chicken stock paste
- 20 - 25 g Chinese chilli oil, with fried chilli plus extra for drizzling
- 1 tbsp brown sugar
- 20 g tahini
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 160 g spaghetti pasta
- water for cooking pasta
- ½ tsp baking soda
- peanuts, roasted, unsalted to garnish
- spring onions sliced (1 mm), for garnishing
- sesame oil, toasted for drizzling
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 828.9 kcal / 3468.1 kJ
- Proteína
- 33.6 g
- Gordura
- 40.2 g
- Hidratos de carbono
- 83.3 g
- Fibra
- 10 g
- Gordura saturada
- 9.6 g
- Sódio
- 1718.7 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Ginger Pork
25min
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15min
Korean fried chicken
4h
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
One Pot Chicken Rice
50min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min