Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g spring onions, roughly chopped
- 15 g fresh ginger root, sliced (2 mm)
- 1 ½ garlic cloves
- 60 g carrots, cut in pieces
- 50 g celery stalk, cut in pieces
- 20 g oil
-
200
g beef mince
ou 200 g pork mince - 1 tbsp fermented soybeans (opcional)
- ½ - 1 tsp ground Sichuan pepper
- 25 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing rice wine
- 400 g canned tomatoes
- ½ - ¾ tsp chicken stock paste
- 20 - 25 g Chinese chilli oil, with fried chilli, plus extra for drizzling
- 1 tbsp brown sugar
- 20 g tahini
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 160 g spaghetti pasta
- water, for cooking pasta
- ½ tsp baking soda
- peanuts, roasted, unsalted, to garnish
- spring onions, sliced (1 mm), for garnishing
- sesame oil, toasted, for drizzling
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3468.1 kJ / 828.9 kcal
- Proteína
- 33.6 g
- Hidratos de carbono
- 83.3 g
- Gordura
- 40.2 g
- Gordura saturada
- 9.6 g
- Fibra
- 10 g
- Sódio
- 1718.7 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Asian-style Beef Stew
2 godz. 30 min
Fast and Super Easy Noodles
15 min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1 Std. 15 Min
Bibimbap burrito
45 Min
Lemon grass beef salad
30 min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1 Std. 30 Min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50 min