Dispositivos e acessórios
Umami Paste
Preparação 5min
Total 5min
17 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces85 g
-
shiitake mushrooms, dried20 g
-
nori sheets broken into pieces2
-
soy sauce, light½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
extra virgin olive oil155 g
-
garlic powder1 tsp
-
1 tsp miso paste, red (see Tip)miso paste red (see Tip)1 tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
-
extra virgin olive oil to cover
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
88.4 mg
Proteína
2 g
Energia
438.6 kJ /
104.8 kcal
Gordura
10.4 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
2.2 g
Hidratos de carbono
1.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Meatballs in a sticky plum sauce
1h 25min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
1h
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2h 10min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25min
Chicken and caramelised onion sausages
1h 5min
Holiday Brisket
6h 55min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13h 5min
Scotch eggs
50min
Gluten free pizza dough
2h