Dispositivos e acessórios
Umami Paste
Preparação 5min
Total 5min
17 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces85 g
-
shiitake mushrooms, dried20 g
-
nori sheets broken into pieces2
-
soy sauce, light½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
extra virgin olive oil155 g
-
garlic powder1 tsp
-
1 tsp miso paste, red (see Tip)miso paste red (see Tip)1 tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
-
extra virgin olive oil to cover
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
88.4 mg
Proteína
2 g
Energia
438.6 kJ /
104.8 kcal
Gordura
10.4 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
2.2 g
Hidratos de carbono
1.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Agedashi tofu
30min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Ninguna valoración
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30min
Broccoli stem slaw (Thermomix®️ Cutter)
Ninguna valoración
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Classic Zabaglione
15min
Feijoa jelly
27h 40min
Spicy Tomatillo Oyster Shooters
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min