
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Eggs
- 6 eggs chilled, straight from the fridge
- water to fill to 1L mark
Easter cookies
- 100 g pouring (whipping) cream
- 100 g plain flour plus extra to dust
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp sea salt
Herb sauce
- 1 bunch fresh parsley leaves only (approx. 20 g)
- 1 bunch fresh chives finely sliced (approx. 10 g)
- 200 g crème fraîche
- 30 g milk
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 10 g pure maple syrup
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 tsp caviar (optional)
- watercress leaf to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 324.3 kcal / 1362.1 kJ
- Proteína
- 11.2 g
- Gordura
- 23.1 g
- Hidratos de carbono
- 17.9 g
- Fibra
- 0.9 g
- Gordura saturada
- 13 g
- Sódio
- 602.2 mg
Receitas alternativas
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 10 min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1 godz. 15 min
Garlic and sage mash
30 min
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
1 godz.
Roasted banana affogato
29 godz.
Chai latte parfait
29 godz. 5 min
Low fat vanilla and raspberry skyr ice cream
10 godz. 15 min
Cacao cinnamon eggnog
25 min
Steamed eggs sunny side up
15 min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25 godz. 20 min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10 min
Omelette
30 min