Dispositivos e acessórios
Fluffy ricotta pancakes
Preparação 30min
Total 35min
12 portions
Ingredientes
-
ricotta (see Tips)440 g
-
caster sugar20 g
-
full cream milk180 g
-
eggs separated4
-
plain flour180 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
unsalted butter melted for greasing and extra for frying
-
icing sugar to dust
Dificuldade
fácil
Nutrição por 12 portions
Sódio
1390.3 mg
Proteína
109.9 g
Energia
8161.4 kJ /
1950.6 kcal
Gordura
84.3 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
45.2 g
Hidratos de carbono
182 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Breakfast and brunch
54 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Better-for-you banana pancakes
30min
Sweet potato pikelets
45min
Candied Peanuts
10min
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30min
Lime and coconut mini bundts
40min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6h 10min
Banana and oatmeal energy bars
35min
Banana bread
1h 40min
Berry and polenta porridge
20min
Keftedes (meatballs)
2h 30min
Black tahini banana bread
1h 20min
Best ever carrot cake
1h 35min