Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad

Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad

5.0 2 avaliações
Preparação 35min
Total 7h 20min
4 portions

Ingredientes

Piri Piri Chicken
  • garlic cloves
    3
  • fresh Fresno chilies stems removed, halved
    4
  • dried 'chile de árbol' chilies to taste
    2 - 4
  • ground smoked paprika
    ½ tsp
  • coarse salt
    1 tsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • extra virgin olive oil
    3 ½ oz
  • red wine vinegar
    1 ½ oz
  • whole chicken spatchcocked (see Tip)
    53 oz
Vegetable Salad
  • mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (2 in.)
    16 oz
  • mayonnaise
    3 ½ oz
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • Dijon mustard
    1 ½ tbsp

Nutrição por 1 portion

Energia 876 kcal / 3665 kJ
Proteína 65 g
Gordura 63 g
Hidratos de carbono 11 g
Fibra 4 g
Gordura saturada 13 g
Sódio 904 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...