Dispositivos e acessórios
Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
Preparação 35min
Total 7h 20min
4 portions
Ingredientes
Piri Piri Chicken
-
garlic cloves3
-
fresh Fresno chilies stems removed, halved4
-
dried 'chile de árbol' chilies to taste2 - 4
-
ground smoked paprika½ tsp
-
coarse salt1 tsp
-
dried oregano½ tsp
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
red wine vinegar1 ½ oz
-
whole chicken spatchcocked (see Tip)53 oz
Vegetable Salad
-
mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (2 in.)16 oz
-
mayonnaise3 ½ oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
Dijon mustard1 ½ tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
904 mg
Proteína
65 g
Energia
3665 kJ /
876 kcal
Gordura
63 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Macadamia Chocolate Cookies
1h
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Red Rice
55min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Strawberry mojito
10min
Pan-Fried Pork Buns
1h 30min
Fragrant Chicken Curry
1h
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min
Ghee Roasted Chicken
1h 15min
5 Ingredient BBQ Pulled Chicken
15min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min