Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cucumber Peanut Salad
- 3 oz unsalted peanuts, roasted
- 10 mint leaves
- 6 oz English cucumber, peeled and diced (½ in.)
- salt, to taste
Chicken Curry
- 2 tsp ground turmeric
- 1 tsp ground cayenne pepper
- 1 tbsp salt, to taste
- 1 cinnamon stick
- 10 - 15 cardamom pods, to taste
- 5 - 10 whole cloves, to taste
- 10 whole black peppercorns
- 3 red chilies, dried, to taste
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds, to taste
- 10 curry leaves, (optional)
- 5 garlic cloves
- 1 piece fresh ginger (1 in.)
- 10 oz yellow onions, quartered
- 2 ½ oz vegetable oil
- 10 oz tomatoes, halved
- 32 oz chicken thighs, air-chilled, bone in, skin on
- 2 oz tomato paste
- 2 oz creamy peanut butter
Yellow Rice
-
32
oz water
ou 32 oz vegetable stock - 2 tsp ground turmeric
- 2 tsp salt
- 10 oz basmati rice
- 2 oz unsalted butter
-
fresh parsley leaves, to garnish
ou fresh cilantro leaves, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3774 kJ / 902 kcal
- Proteína
- 46 g
- Hidratos de carbono
- 58 g
- Gordura
- 55 g
- Gordura saturada
- 15 g
- Fibra
- 6 g
- Sódio
- 2600 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chutney Chicken
30 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Chicken Garam Masala
50min
Chicken Étouffée
1h 25min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30 min
Madras Curry Powder
5min
Butter Chicken
4h 5min
Indian Chicken Curry
45 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h
Persian Chicken and Rice
1 godz. 35 min
Fragrant Chicken Curry (Metric)
1h
Chicken Marsala
40 min