
Dispositivos e acessórios
Sun-Dried Tomato Spaghetti
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
shallot in pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle2 tbsp
-
dried red pepper flakes to taste¼ tsp
-
sun-dried tomatoes, in oil julienned4 oz
-
canned anchovies in oil4
-
dry white wine4 oz
-
water40 oz
-
dried spaghetti pasta12 oz
-
grated Parmesan cheese plus extra, shaved, to garnish2 oz
-
fresh basil leaves julienned, to garnish
-
fresh parsley chopped, to garnish
Nutrição por 1 portion
Energia
369 kcal /
1544 kJ
Proteína
13 g
Gordura
11 g
Hidratos de carbono
51 g
Fibra
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

One Pot Pastas
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos