Dispositivos e acessórios
Pig's Stomach And White Pepper Soup
Preparação 10min
Total 3h 15min
4 portions
Ingredientes
-
pig’s stomach450 g
-
salt100 g
-
water3400 g
-
chicken feet200 g
-
pork ribs200 g
-
garlic crushed6 cloves
-
ginger, fresh15 g
-
white peppercorns crushed100 g
-
salt adjust to taste2 tsp
-
ground white pepper for garnish
-
coriander leaves for garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
9893.6 mg
Proteína
35.8 g
Energia
2079.8 kJ /
497.1 kcal
Gordura
30.3 g
Fibra
12.7 g
Gordura saturada
10.2 g
Hidratos de carbono
14.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade We Trust
43 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Steamed Pork Patty
Nenhuma avaliação
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Nenhuma avaliação
Curly Fries with Garlic Sauce
Nenhuma avaliação
Fried Apple Strudel with Vanilla Cream Sauce
25min
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Creamy Mushroom Soup
25min
Vegetarian Beehoon
25min
Gambas
10min
Mixed meat rillettes
4h 10min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Pork Adobo
55min