Dispositivos e acessórios
Choron Sauce
Preparação 5min
Total 20min
14 oz
Ingredientes
-
fresh tarragon leaves only (reserve stems)2 - 3 sprigs
-
2 - 3 sprigs parsley, leaves only (reserve stems)chervil, fresh leaves only (reserve stems)2 - 3 sprigs
-
tomato halved (approx. 2 oz)1
-
shallots halved3 oz
-
white wine vinegar3 oz
-
unsalted butter in pieces6 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste to taste1 - 2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
130.8 mg
Proteína
1.1 g
Energia
481.6 kJ /
115.1 kcal
Gordura
11.7 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
7.1 g
Hidratos de carbono
1.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thickening with TM6
17 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Orange Curry Dressing
10min
Bern-style Rösti
40min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6h 45min
Crème Pâtissière
15min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Baguettes
3h 45min
Apricot Danish Pastries
40min
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
50min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Sausage Stuffed Mushrooms
1h 20min