
Dispositivos e acessórios
Choron Sauce
Preparação 5min
Total 20min
14 oz
Ingredientes
-
fresh tarragon leaves only (reserve stems)2 - 3 sprigs
-
chervil, fresh leaves only (reserve stems)2 - 3 sprigs
-
tomato halved (approx. 2 oz)1
-
shallots halved3 oz
-
white wine vinegar3 oz
-
unsalted butter in pieces6 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste to taste1 - 2 tsp
Nutrição por 1 oz
Energia
115.1 kcal /
481.6 kJ
Proteína
1.1 g
Gordura
11.7 g
Hidratos de carbono
1.8 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
7.1 g
Sódio
130.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Thickening with TM6
17 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos